Dialogu: Në vitin 2019 marrëveshja finale?!

Marrëveshja me Serbinë shpesh po cilësohet si historike

Në vitin që e lamë pas, në qendër të vëmendjes jo vetëm të opinionit  vendës, por edhe atij ndërkombëtar, ishte faza finale e Dialogut Kosovë-Serbi. Ecuria e këtij dialogu është shoqëruar me vlerësime dhe qëndrime të ndryshme, varësisht nga cili tabor jepeshin ato. Derisa opozita kundërshtoi pothujase në tërësi qasjen e pushtetit ndaj këtij dialogu, koalicioni qeverisës vazhdon të insistoj në domosdoshmërinë e arritjes së një marrëveshjeje përfundimtare me Serbinë, e cila shpesh herë është cilësuar si historike. Në këtë temë flasin edhe njohës të zhvillimeve të dialogut të Brukselit./21Media 

Back to top button