“Sa më parë të arrihet konsensusi me opozitën”

“Sa më parë të arrihet konsensusi me opozitën”

Pozicionimi i dialogut me Serbinë në fund të prioriteve të programit qeverisës, nga njohësit e politikës konsiderohet qasje e gabuar.
Demush Shasha nga Instituti EPIK konsideron se dialogu me Serbinë duhet të jetë prioritet i Qeverisë Kurti. Edhe Emir Abrashi nga Demokracia Plus thotë se dialogu me Serbinë duhet të jetë prioritet kryesor për qeverinë, pasi duhet shfrytëzuar momentumi I ri dhe  gatishmëria e faktorit ndërkombëtar për t’i dhënë epilog këtij procesi.(Teksti- Donika Osmani, kamera: Kushtrim Rrmoku) /21Media