Diaspora kosovare, s’ka si ajo! (Video)

1 min read

Mërgata kontribuon për rritjen e cilësisë së jetës në atdhe, kurse shembull tipik është edhe Sllatina e komunës së Vitisë

Mërgata prej kohësh shquhet për kontributin e saj të veçantë në çdo etapë dhe në shumë rrafshe, përfshirë edhe rritjen e mirëqenies dhe të cilësisë së jetës në atdhe.(Teksti: Lirie Dobrani, kamera: Sahit Troshupa)/21Media