Sipas rezultateve të publikuara nga Komisoni Qëndror Zgjedhor në Malishevë, është një garë e ngushtë mes votave për Vetëvendosjen dhe Nismën.

Deri më tani kur janë numëruar më shumë se 97% e votave, në Malishevë Nisma ka marrë  6 mijë e 530 vota, kurse, VV-ja ka marrë 6 mijë e 301 vota./21Media