Kërkohet reagim institucional që të mos rrezikohet demokracinë në vend

Kërkohet reagim institucional që të mos rrezikohet demokracinë në vend

Dyshimet se Lista Serbe pati ndikim në fitoren e iniciativës së Adriana Hoxhiqit, konsiderohen të rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në kundërshtim me Kushtetutën. Njohësit e çështjeve juridike thonë se është e rrezikshme për demokracinë nëse ndodh që Lista Serbe, e dirigjuar nga Beogradi, të ketë ndikim te deputetët e pakicave jo serbe./21Media