Qytetarët flasin  për pritshmëritë e tyre për sivjet

Qytetarët flasin  për pritshmëritë e tyre për sivjet

Dita e dytë e vitit të ri të shumtën e kohës ishte me mot me diell. Qytetarët kishin dalë ta shijonin këtë të shtune pothuajse pranverore. Sheshet dhe rrugët ishin gjallëruar. Bizneset kanë rinisur aktivitetin. Jo pak qytetarë kishin zgjedhur të shijonin kafen e parë këtë vit në verandat e lokaleve të shumta këtu në kryeqytet. Flasin vetë qytetarët. I dëgjojmë edhe pritshmëritë e tyre për sivjet. (E pergaditi  – R T V  2 1 )./21Media