Dorëheqja e Latifit vlerësohet si veprim i duhur

Dafina Gexha-Bunjaku emërohet U.D. e Ministres së Shëndetësisë
Kryeministri Albin Kurti ka emëruar në pozitën e ushtruesës së detyrës së ministres së Shëndetësisë, zëvëndësministren Dafina Gexha-Bunjaku. Kështu u bë e ditur pas takimit që zhvilloi kryeministri Kurti me ish-ministrin Latifi. Ndërkohë dorëheqja e Latifit është vlerësuar si veprim i duhur nga Shoqata e të drejtave të pacientëve dhe partitë opozitare./21Media
 

Back to top button