Dorëheqja e Qeverisë dorëzohet në Kuvend, Zaev nuk do të deklarohet

Propozimi për dorëheqjen e kryeministrit Zoran Zaev dhe Qeverisë, tashmë është dorëzuar në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut.
Siç qëndron në propozimin, Zaev nuk do të deklarohet gojërisht aspak në seancën për dorëheqjen.
Pritet që kryeparlamentari Talat Xhaferi propozimin ta dorëzojë te deputetë dhe menjëherë të thirr seancë./ TV21.

Back to top button