Monitorime: Drejtësia dhe korrupcioni

Grupi për Studime Juridike dhe Politike publikoi raportin “Trajtimi i rasteve të keqpërdorimit në prokurim publik nga gjykatat dhe prokuroritë”. Në plan të parë kishin monitorimin e rasteve për korrupsion.(Përgatiti : Arlinda Hoxha)./21Media

Back to top button