Drojë nga rënia e të hyrave në Buxhetin e Shtetit

Pas masave të reja kufizuese kundër Covid- 19

Koronavirusi po lë pasoja edhe në shumë rrafshe të tjera. Por, edhe masat e reja kufizuese kundër Covid 19 ka drojë se do të ndikojnë në rënien e të hyrave në Buxhetin e Shtetit. Ç’është e vërteta, të dhënat e Doganës dhe Administratës Tatimore tregojnë se në tremujorin e parë të këtij viti kishte më shumë të hyra sesa vjet në të njëjtën periudhë./21Media

Back to top button