Dugolli: PDK më ka bërë presion për privatizimin e “Ferronikelit”

1 min read

Ish-ministri Dugolli para Komisionit Hetimor për Privatizim

Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë intervistoi ish-ministrin e Tregtisë dhe Industrisë, Bujar Dugolli. Ish-ministri Dugolli tha se, në vitin 2004 ka kërkuar që procesin e privatizimit ta udhëheqin amerikanët. Derisa shtoi se, në Agjencinë Kosovare të Privatizimit nuk kanë pasur mbikëqyrje mbi menaxhmentin./21Media