Si dhe pse po ndodh që një herë të dalë se është i infektuar e herën tjetër jo?!

Si dhe pse po ndodh që një herë të dalë se është i infektuar e herën tjetër jo?!

Po bëhen gati dhjetë muaj qëkur filloi testimi për koronavirus.

Është raportuar edhe për raste që i njëjti person në dy testime të ketë rezultate të ndryshme!

Si dhe pse po ndodh që i njëjti person një herë të dalë se është i infektuar e hërën tjetër se nuk është i prekur nga virusi?!/21Media