Një nga vendet e pakta në kryeqytet, ku qytetarët mund të ikin nga ajri i ndotur

Një nga vendet e pakta në kryeqytet, ku qytetarët mund të ikin nga ajri i ndotur

Parku i Gërmisë është një nga vendet e pakta në kryeqytet në të cilin qytetarët e Prishtinës mund të ikin nga ajri i ndotur. Gërmia duket mahnitëse në të gjitha stinët e vitit dhe për të gjithmonë ka diçka për t’u thënë.( Teksti: RTV21, kamera: Valon S.Demiqi)./21Media