Bora vështirëson qarkullimin në trafik

Bora vështirëson qarkullimin në trafik

Reshjet e bores të cilat kanë nisur nga mbrëmë dhe po vazhdojnë edhe tani e kanë vështirësuar qarkullimin në trafik. Gjatë 24 orëve është raportuar për 41 aksidente në trafik, 12 me lëndime trupore. E ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit thotë se të gjitha rrugët që janë përgjegjësi e ministrisë, janë të pastruara për zhvillim normal të komunikacionit. Në Institutin Hidrometeorologjik të Kosovës bënë të ditur se reshjet e borës do të vazhdojnë edhe nesër, ndërsa do të ketë ulje të temperaturave dhe ngrica(E pergaditi- Valmira HOTI, kamera- Alban ISMAILI/21Media