Ato kërkojnë ndihmë nga qeveria dhe komunat

Ato kërkojnë ndihmë nga qeveria dhe komunat

Kompanitë Rajonale të largimit dhe grumbullimit të mbeturinave në nivel të Kosovës, kanë shprehur shqetësimet e tyre lidhur me gjendjen në të cilën po punojnë në kohën e pandemisë, duke kërkuar nga Qeveria e Kosovës dhe komunat ndihmë financiare./21Media