Edhe opozita kundër referendumit të Serbisë në Kosovë

1 min read


E quajnë antikushtetues dhe cenim të sovranitetit të Kosovës

Kundër organizimit të referendumit të Serbisë në territorin e Republikës së Kosovës është edhe opozita. Partitë opozitare këtë referendum e quajnë antikushtetues dhe cenim të sovranitetit të Kosovës.