Ekspozitë dedikuar Shakirës në Grammy Museum në Los Angelos

Në Grammy Museum në Los Angelos u hap një ekspozitë me artikuj të superyllit kolumbian të muzikës, Shakira. Ekspozita sjell në skenë karrierën e saj disa dekadëshe, që prej fillimit e deri më sot.
Sipas përgjegjësve të ekspozitës, qëllimi i hapjes së ekspozitës është prezantimi i një atlasi që paraqet Shakirën si qytetare të botës.
Vizitorët atje kanë shansin të hyjnë në botën e Shakirës përmes muzikës së saj, videove muzikore, kostumeve skenike dhe teksteve të shkruara të këngëve të saja.
Çdo ekspozim përfshinë veshje të cilat i ka veshur Shakira, përfshirë në tepihun e kuq.
Atje përfshihen edhe kostumet me të cilat është paraqitur në Super Bowl, një kitarë e zhytur në ar nga turneu El Dorado World Tour, dhe një tavolinë për miksim këngësh ku fansat mund të analizojnë këngët e saja.
Ekspozita dedikuar Shakirës në Grammy Museum, në Los Angelos, u pagëzua Shakira, Shakira, dhe ajo do të qëndrojë e hapur për vizitorët deri muajin shkurt të vitit të ardhshëm./21Media

Back to top button