Elezi: Ka filluar publikimi i formularëve të rezultateve për subjekte dhe kandidatë

Elezi: Ka filluar publikimi i formularëve të rezultateve për subjekte dhe kandidatë

Votat e diasporës, ato me kusht dhe të personave me nevoja të veçanta do të numërohen shumë shpejtë posa të përfundojnë procedurat e verifikimit të tyre. Sipas zëdhënësit të KQZ-së, Valmir Elezi, nga diaspora janë pranuar rreth 43 mijë pako me fletëvotime, por nuk mund ta dinë numrin e saktë të votave pa i hapur ato.(Teksti- Donika OSMANI, kamera- Sahit TROSHUPA)/21Media