Erdogan shpreh shqetësim për dhunën në kuvend

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan e dënon dhunën në Maqedoni

Presidenti turk vazhdon duke shtuar se ajo nuk mund të jetë dalje nga cilido problem.

“Dëshirojmë që në Maqedoninë miqësore dhe vëllazërore sa më shpejt të arrihet paqe dhe stabilitet”, theksoi Erdogan në fjalimin e sotëm në Stamboll, shkruan tv21.tv.

Në deklaratën e tij Erdogan tha se ajo që ndodhi mbrëmë në Kuvendin e Maqedonisë është shqetësim i thellë. Sipas tij Maqedonia ka rëndësi kyçe për vendosjen e paqes së qëndrueshme në Ballkan.

Back to top button