Familjarët e viktimave përballen me mungesë informacionesh

1 min read

Osmani: Jam urë komunikimi mes familjarëve dhe institucioneve

Edhe sot ishte aktual rasti i aksidentit tragjik në Bullgari, ku humbën jetën 46 qytetarë nga Maqedonia e Veriut.
Familjarë të viktimave dhe të të lënduarve të këtij aksidentit, po qëndrojnë pranë dyerve të spitalit publik në kërkim të informacioneve. Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, i cili po qëndron në Sofie, tha se identifikimi i trupave do të zgjas një javë, kështu që ftoi të afërmit që mos të qëndrojnë pranë spitalit, pasi ata do të informohen për të gjitha procedurat.(E pergaditi-Almedina ISMAJLI-TV21 NE SHKUP)./21Media