Ferit Idrizi do t’i largojmë mbeturinat inerte

Kandidati për kryetar të Vushtrrisë, Ferit Idrizi në debatin ”Zgjedhjet Komunale” premtoi se në qeverisjen e tij do largohen mebturinat inerte në Vushtrrisë, për çka qytetarët po shprehin paknaqësi.
”Përballë Kalas ka më së shumti mbeturina si dhe te banesat e bardha, qytetarët nuk do ta kenë më këtë problem. Do t’i pastrojmë të gjitha mbeturinat inerte atu kemi menduar ta bëjmë zonën ekonomike të Vushttrrisë është mbush me plotë mbeturina inerte dhe me mbeturina të shtazëve tjera të ngordhura’ dhe kjo do të jetë në kuad të menaxhimit të mbeturinave dhe mbrojtjes së ambientit’, tha ndër tjera Idrizi./21Media

Back to top button