Profesori që për normë punon në shtatë shkolla

Profesori që për normë punon në shtatë shkolla

Fshati Vriqec i komunës së Kamenicës ka mbetur me  tetë shtëpi dhe dy ferma lopësh. Rruga e dëmtuar nga reshjet, kanalizimi që rrjedh nga shkolla e fshatit dhe mungesa e ndihmës nga komuna po e lënë këtë fshat pa banorë. Por një profesor nga ky fshat që është edhe blegtorë punon në shtatë vende pune për të realizuar normën.(Teksti- Bahtir CAKOLLI, kamera- Sejdi CANOLLI)./21Media