Në Klinikën Emergjente kërkuan ndihmë mjekësore 13 persona

Në Klinikën Emergjente kërkuan ndihmë mjekësore 13 persona

Policia e Kosovës bëri të ditur se festa e Vitit të ri në Kosovë kaloi kryesisht në mënyrë të qetë,me lëndime trupore si pasojë e përdorimit joadekuat të mjeteve piroteknike, me zjarre dhe me dëmtim prone.

Ndërsa, në Klinikën Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës natën e Vitit të Ri kërkuan ndihmë mjekësore 13 persona.

Ndjekim deklaratën e mjekut kujdestar në Klinikën Emergjente, Agron Çitaku./21Media