“Festo me zemër, jo me armë”

Ministria e Punëve të Brendshme e Kosovës dhe UNDP Kosova do të organizojnë fillimin e fushatës për ndërgjegjësimin e publikut “Festo me zemër, jo me armë”.

Kjo fushatë synon ngritjen e vetëdijes për rrezikun e posedimit dhe keqpërdorimit të armëve të vogla dhe të lehta (SALË).

Ngjarja do të zhvillohet sot në njërin nga hotelet në Prishtinë, duke filluar nga ora 10:00.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button