Fiken dritat në stadiumin “Molineux”

Menjëherë pas fillimit të pjesës së parë të ndeshjes mes Wolverhampton dhe Liverpool, ndodhi një gjë jo e zakonshme në stadiumin “Molineux”.
Përgjatë kohës kur Wolves ishin në aksion, respektivisht Adama Traore pranë 16-metërshit të Liverpoolit, u fikën dritat në stadium.
Nuk dihet ende shkaktari, por menjëherë pasi stadiumi u ndriçua lojtarët mbetën të hutuar dhe disa prej tyre edhe qeshnin.

Back to top button