Fillon hartimi i Kodit Civil

Ministrja Hoxha do të bëjë fillimin e prezantimit të punës

Ministria e Drejtësisë nisë prezantimin e fillimit të punës së hartimit të Kodit Civil, i cili është njëri ndër prioritetet e kësaj ministrie.

Prezantimi i fillimit të punës për Kodin Civil, do të bëhet nga ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha.

Sipas njoftimit, Ministria e Drejtësisë synon të ketë një konsultim të gjerë dhe gjithëpërfshirës me të gjitha palët e interesit në vend./21Media

Back to top button