Filmat që duhet t’i shikoni në korrik

Muajt e verës mund të jenë për kinema e teatro, por asnjëherë nuk do të jetë zgjedhje e ‘keqe’ të qëndrosh në shtëpi e të shikosh top filmat që do t’i listojmë më poshtë.
Një vështrim filmave që do të transmetohen në Netflix, Amazon, Hulu e Disney+ në korrik.
“Stranger things” – sezoni 4 vëllimi 2: Episodet e fundit të sezonit 4 të kësaj drame janë pritur me padurim – nëse jo për tjetër, veçse për të parë se cilat teori të fansave do rezultojnë të sakta.
“Anything’s possible” – një histori dashurie. Një adoleshente trans me emrin Kelsa në vitin e saj të fundit, gjen shokun e saj të klasës, Khal që është i dashuruar në të.
“The other one” – sezoni 2: Në këtë sitcom në MB, Catherine “Cathy” Walcott dhe Catherinë “Cat” Walcott zbulojnë se tjera ekzistonte pasi babai i tyre vdiq në festën e tij të papritur të ditëlindjes. Më në fund duke u pajtuar me faktin se ato janë motra, ky sezon i dytë fillon me ato të tronditura nga lajmi se ato kanë gjithashtu një vëlla.. Callum me të cilin Cathy sapo ishte njohur.
“America the Beautiful”: Nga Michael Jordan që shfaq rajonet më spektakolare të Amerikës.
“The Grey Man”: Ryan Gosling dhe Chris Evans luajë në këtë thriller operativ të CIA-s.
“Solar Opposites” – sezoni 3:  Katër alienë që janë ndarë në mënyrë të barabartë nëse Toka është e tmerrshme apo e mrekullueshme.
“Girl in the Picture”: Krim i vërtetë që përpiqet të zgjidh një mister 30 vjeçar. Kush ishte Sharon Marshall dhe pse identiteti i saj i vërtetë është i panjohur për të gjithë.. madje edhe për të!
“Gladiator”, “Aftershock”, “How to change your mind”, “Paper Girls” – sezoni 1, “ Killing Eve” – sezoni 4, “D.B Cooper: Where are you?”, “The Wonderful Summer of Mickey Mouse”, “Forever Summer: Hamptons – sezoni 4”, “Farzar”, “Maggie” – sezoni 1, “The Terminal List” – sezoni 1, “The Tourist”, “Virgin River” – sezoni 4./21Media

Back to top button