Fluksi në pikat e kalimit kufitar

Në pikat kufitare të vendit këtë të diel nuk ka rend të gjatë të makinave për të dalë dhe hyrë në Kosovë.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhimin Kufitar, pritjet për të dalë janë deri në 20 minuta në Merdarë, kurse te Dheu i Bardhë deri në 10 minuta.

Në pikat e tjera kufitare nuk ka pritje më shumë se 5 minuta./21Media

Back to top button