Fluksi në pikat kufitare të Kosovës

1 min read

Pritjet në vendkalimet kufitare për mërgimtarët janë të pashmangshme. Pas pushimeve për festat e fundvitit në Kosovë, tashmë bashkatdhetarët kanë filluar të kthehen në vendet e Evropës.

Sot paraqitet situatë më e qetë. Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, 20 deri në 30 minuta janë pritjet e udhëtarve në pikën kufitare në Merdarë që dalin nga Kosova. Kolonat në dalje në këtë pikë është 30 deri në 40 metra.

Ndërsa në pika tjera kufitare deri në këto momente paraqitet situatë më e qetë dhe pa pritje të gjata./21Media