“Fluturojnë” çmimet e karburanteve!

Ankohen qytetarët: “Këtë ngritje çmimesh nuk e përballon xhepi ynë!”
Vazhdon rritja e çmimit të naftës dhe karburanteve të tjera. Ish- kryetari i Shoqatës së Naftëtarëve, Nazmi Bytyqi, thotë se në tregun e Kosovës ka lëvizje të pakontrolluara të çmimeve të karburanteve. Në ministrinë e ekonomisë nuk u përgjigjen nëse do të ulet akciza për karburantet. ( E përgatiti: Arlinda Hoxha /21Media

Back to top button