Ceremonia e varrimit të ushtarit Dorian Dautaj

Ceremonia e varrimit të ushtarit Dorian Dautaj

I riu nga Deçani, Dorian Dautaj që shërbente në ushtrinë e Luksemburgut ka patur gjakderdhje cerebrale dhe nuk arriti që t’i mbijetojë sulmit.

Varrimi i tij u bë dje në Luksemburg./21Media