Fotografitë që na tregojnë se si ishte jeta në të kaluarën

Nuk ka dyshim se shumë aspekte të jetës kanë ndryshuar në mënyrë dramatike midis së kaluarës dhe së tashmes, dhe se ky ndryshim ka ndikuar në evolucionin e qytetërimit njerëzor. 
Por kur shikojmë nga afër, duket se njerëzit kanë shijuar dhe vlerësuar të njëjtat gjëra të vogla nëpër vende të ndryshme./21Media

 
 
Back to top button