Fshati në telashe me një deponi ilegale!

Qytetarë të pandërgjegjshëm po djegin mbeturinat dhe po dëmtojnë mjedisin në Leban
Banorët e fshatit Lebanë janë në hall me deponinë e mbeturinave, e cila nuk menaxhohet si duhet. Banorët ankohen për ndotje të mjedisit për shkak të djegies së mbeturinave./21Media

Back to top button