Në ditën e parafundit të fushatës zgjedhore partitë politike i kanë intensifikuar tubimet e tyre me qytetarë. Premtuan investime, luftim të korrupsionit dhe jetë më të mirë për qytetarët. Në bllokun vijues pasqyrojmë aktivitetet e sotme të subjekteve politike pjesëmarrëse në këto zgjedhje!/21Media

 

 LDK-së në Prishtinë

 LVV në Mitrovicë

 AAK-së në Drenas