Fushata e PDK-së për kryetar të Prishtinës

Uran Ismaili premton që deri më 2024 do t’i zgjidhë problemet Hajvalisë
Kandidati për kryetar të Prishtinës, nga PDK-ja Uran Ismaili, ka nënshkruar zotimet konkrete për punët që do t’i bëjë në Hajvali deri në vitin 2024. Ndër premtimet e Ismailit për këtë zonë, janë krijimi i nënstacionit policor, ndriçimi i të gjitha rrugëve si dhe ndërtimi i çerdheve./21Media

Back to top button