G7 alarmon kundër krimeve kibernetike

U zotuan se do të bashkohen të luftojnë rrugën kundër krimeve kibernetike

Ministrat e financave të vendeve anëtare të G7-tës, u zotuan sot në takimin që zhvilluan në Bari të Italisë, se do të bashkojnë përpjekjet e tyre në luftën kundër krimeve kibernetike.

Ministrat theksuan se incidentet kibernetike paraqesin një kërcënim në rritje për ekonomitë e tyre dhe kjo çështje duhet të jetë prioritet.

Bota është duke u përballur me kërcënimet në rritje nga krimet kibernetike, si në ekonomi, shëndetësi dhe siguri.

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button