GAP: Projektet komunale ngecin deri në shtatë vjet!

Instituti GAP prezantoi të gjeturat e raportit “Sfidat e komunave në menaxhimin e investimeve, shpenzimeve, të hyrave dhe pronave”. U tha se projektet komunale po ngecin deri në shtatë vjet./21Media

Back to top button