Gastronomët dhe ekonomistët: Masat e reja vështirë të zbatueshme (Video)


“Një mbyllje tjetër do të ishte fatale për ekonominë e vendit”

Masat e reja anticovid që janë paraparë të hyjnë në fuqi nga 20 gushti, nga gastronomët dhe njohësit e ekonomisë po konsiderohen vështirë të zbatueshme. Megjithatë kërkohet vigjilencë e autoriteteve në mënyrë që vendi mos të shkojë në një mbyllje tjetër, e cila sipas tyre, do të ishte fatale për ekonominë e vendit.(Teksti-kamera: SHQIPE MIFTARI)/21Media

Back to top button