Thonë se janë në prag të falimentimit, rrezikojnë të mbyllin 7 mijë biznese

Thonë se janë në prag të falimentimit, rrezikojnë të mbyllin 7 mijë biznese

 Masat e ndërmarra nga Qeveria e Kosovës, për parandalimin e përhapjes së pandemisë Covid-19, po u shkaktojnë telashe të mëdha gastronomeve të Kosovës, të cilët thonë së janë në prag të falimentimit dhe mbylljes së shumë bizneseve./21Media