Gerxhaliu: Kosova nuk e ka komoditetin ta refuzojë projektin amerikan të gazit

Profesori dhe njohësi i fushës së ekonomisë, Safet Gerxhaliu, e vlerëson pozitivisht vizitën e kryeministrit Kurti në SHBA dhe takimin e tij me përfaqësuesit Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit, e cila ka mbështetur projektin e gazit. Gërxhaliu në intervistë me kolegun, Burim Zariqi, flet edhe për çështje tjera aktuale./21Media

Back to top button