Të paktën 19 trupa të djegur u gjetën në Meksikën veriore pranë kufirit me Shtetet e Bashkuara, në zonën e cila është vatër e konflikteve ndërmjet narko-karteleve, thanë autoritetet meksikane.

Policia gjeti dy automjete të djegura dhe mbetjet pranë qytetit të Camargo, njoftoi sot zyra e prokurorit lokal.

Dy trupa u gjetën në një automjet dhe gjithsej 17 trupa në një automjet tjetër që ishte një furgon.

Sipas hetimeve preliminare, viktimat u vranë me armë zjarri, dhe më pas trupat e tyre u dogjën.

Më shumë se 34.500 vrasje u regjistruan në Meksikë vitin e kaluar dhe dhuna në këtë vend është rritur që nga viti 2006, kur lufta kundër trafikut të drogës iu dorëzua ushtrisë.