Gjendet një mjet shpërthyes në Shtime

Një burrë në Shtime dje ka raportuar se ka hasur në një mjet të dyshuar shpërthyes.

Njësiti policor ka bërë sigurimin e mjetit shpërthyes.

Nga ana tjetër, njësitë e FSK-së dhe KFOR-it amerikan për deminim në mënyrë të sigurt e kanë bërë shpërthimin e mjetit.

Rasti është inicuar sipas raportit 24-orësh është cilësuar si “gjetje e mjetit shpërthyes”./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button