Gjendja me COVID-19 në spitalet e Kosovës

 
80 të spitalizuar nga Covid-19 po trajtohen në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës. 74 janë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë, 6 të negativizuar. 60 pacientë janë me oksigjeno-terapi dhe 7 në Mjekim Intensiv.
Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:
Klinika Infektive, 38 pacientë
Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 7 pacientë
Klinika e Pediatrisë, 1 pacient
Spitali i Prizrenit, 5 pacientë
Spitali i Gjilanit, 10 pacientë
Spitali i Pejës, 2 pacientë
Spitali i Gjakovës, 9 pacientë
Spitalit Mitrovicës,1 pacient
Spitali i Ferizajt, 7 pacientë./21Media

Back to top button