Gjendja në Deçan, temë e pashmangshme në Kuvend (Video)

Vetëvendosje dhe LDK-ja u përplasën edhe për impiantin e ujit në Gjilan
Gjendja e krijuar në komunën e Deçanit ishte temë e pashmangshme e diskutimit në seancën e Kuvendit të Kosovës
Por, Vetëvendosje dhe LDK-ja u përplasën edhe për impiantin e ujit në Gjilan./21Media

Back to top button