Gjendja pandemike ka shenja zbutjeje

Edhe më tej kërkohet shumë kujdes dhe vaksinim në shkallë sa më të gjerë
Rënia e rasteve me Covid19, për specialistë të fushës është një trend pozitiv por theksojnë se nuk duhet të lirohemi pasi që sipas tyre, ekziston mundësia e rritjes së infektimeve në vjeshtë. Vlerësojnë se vaksinimi kundër Covid19 duhet të bëhet i obligueshëm.(Teksti-Shqipe Miftari, kamera Orhan Bylykbash)./21Media

Back to top button