Gazeta gjermane shkruan se Gjermania ka spinuar Shtëpinë e Bardhë

Gazeta gjermane shkruan se Gjermania ka spinuar Shtëpinë e Bardhë

Shërbimi gjerman i inteligjencës (BND) ka spiunuar për një kohë të gjatë zyrtarët dhe kompanitë në SHBA, përfshirë edhe Shtëpinë e Bardhë, shkruan sot gazeta gjermane “Spiegel”.

Gazeta shkruan se ka pasur qasje në dokumentin, i cili tregon se BND ka pasur listën prej rreth 4.000 “fjalëve kyçe të përzgjedhura” për mbikëqyrje në periudhën prej vitit 1998 deri 2006.