Gjermania ndan edhe mbi 60 milionë euro për Kosovën

Hamza: 60 milionë euro financim, para pa kthim.-Schattschneider: E mbështesim Kosovën për të krijuar kushtet për popullin e saj

Gjermania do të mbështes Kosovën me rreth 60 milionë euro në fushën e energjisë, ambientit, arsimit dhe sektorit privat. Për këtë arsye sot u nënshkrua edhe marrëveshja midis dy qeverive./21Media

 

 

Back to top button