Buraku dhe Grupi Fama kanë publikuar këngën e re ”Gjynah”, e cila është shoqëruar me klip të veqantë.

Tesktin dhe muzika e këngës është bërë nga Valon Biba, ndërsa orekstrimi nga Wirusi.

Kënga deri më tani ka marrë 5,283 klikime në Youtube./21Media