Fëmijë është hospitalizuar për trajtim të mëtutjeshëm

Fëmijë është hospitalizuar për trajtim të mëtutjeshëm

Mbrëmë është goditur nga një veturë një fëmija nëntëvjeçar nga Çairi në Maqedoni, pas të cilës urgjentisht është dërguar në spital.

Nga MPB njoftojnë se fatkeqësia ka ndodhur në Çair kur vetura e tipit “Ford Fokus” drejtuar nga 59 vjeçari Gj.F. ka goditur fëmijën nëntëvjeçar dhe ka pësuar thyerje të eshtrave.

SHPËRNDAJE