Grenell takon Kurtin dhe Mustafën

Grenell takon Kurtin dhe Mustafën

I dërguari special i SHBA-së për dialogun Kosovë-Serbo, Richard Grenell, gjatë vizitës në Kosovës ka zhvilluar takime të ndara me kryetarin e Vetëvendosjes, Albin Kurti dhe atë të LDK-së, Isa Mustafa. Grenell tha se nuk është në Kosovë që të përfshihet në krijimin e Qeverisë së re, por po e përcjellin me vëmendje situatën. Porositi, Albin Kurtin që ta respektoj ligjin nëse do që të arrijë sukses.(Teksti- Burim ZARIQI, kamera- Gyner MUJA)./21Media